De prijzen zijn verdeeld, de ballenbakballen en confetti zijn opgeruimd, de parachute is opgevouwen. ASF 2014 was een groot succes!

Er zijn veel prijzen uitgereikt en de gelukkige winnaars kunnen blij en trots zijn op hun performance. In de categoriëen Klein-, Groot- en Podium Kunst waren twee prijzen te winnen. Een publieksprijs ‘De Gouden Traptrede’ (aka gouden slinky) en een juryprijs. In de categorie Beeldend werd alleen een juryprijs uitgereikt.

Podium Kunst

De juryprijs en de publieksprijs vielen beiden in de handen van Dokter Joop! Hij mag onder andere een kijkje gaan nemen bij De Parade en bij verschillende theaterstukken en comedy optredens.

Klein Kunst

On Eva kreeg van de jury de beste beoordeling. Zij mag optreden op het Clivia Festival en het Geen Daden Maar Woorden Festival. Ook krijgt zij onafhankelijk advies van The Men-O en een museumjaarkaart.

Djûke wist bij het publiek de meeste stemmen te verwerven. Zij mogen optreden bij Nacht van de Fooi, krijgen een cursus singer-songwriter bij LalaLab, een optreden tijdens Intreeweek en op het Clivia Festival.

Groot Kunst

De juryprijs in de categorie Grootkunst viel in handen van Raise The Ace. Zij winnen een aantal optredens, onder andere bij Waterhole en Maloe Melo. Daarnaast winnen zij opnametijd bij IJlandstudio.

Gustav mag zich de gelukkige winnaar van de publieksprijs noemen. Tijdens Intreeweek staan zij op het podium en ook treden zij op bij onder andere het Clivia Festival en The Waterhole. Om inspiratie op te doen krijgen zij een lidmaatschap bij Subbacultcha!.

Beeldend

De film Lucia wint de juryprijs in de categorie Beeldend. De makers van de film krijgen onder andere een museumjaarkaart, kaartjes voor FOAM en een voorvertoning bij en vrijkaartjes voor Kriterion.