WORD BESTUUR 2015/2016!

voorzitter/penningmeester/promotiecoördinator/festivalcoördinator (2x)

Het Amsterdams Studenten Festival zoekt een nieuw bestuur! Wil jij zelf een festival van begin tot eind organiseren? De tofste optredens regelen? En vooral een heel gezellig, leerzaam en creatief jaar hebben? Solliciteer dan nu voor het ASF bestuur van 2015/2016!

Het organiseren van het ASF is goed te doen naast je studie. Bovendien krijg je een eigen kantoor in CREA, is t een goede aanvulling op je CV, en een gegarandeerd geweldig jaar! Halverwege de bestuursperiode neemt elk bestuurslid een eigen commissie aan die hij/zij moet begeleiden om te helpen met de laatste voorbereidingen voor het festival. De bestuursperiode loopt van september t/m juni. Het is ook mogelijk voor meerdere functies te solliciteren. De functiebeschrijving lees je hieronder. Mocht je nog vragen hebben over een bestuursfunctie, schroom dan vooral niet deze te stellen via info@amsterdamsstudentenfestival.nl.

DE DEADLINE VOOR ALLE VACATURES IS 15 mei

Belangrijke data:
19 & 20 mei: sollicitatiegesprekken
3 juni: eerste activiteit

Vacature voorzitter 2015/2016

Sta jij altijd voor anderen klaar? Ben je goed in het houden van overzicht? Ben je communicatief sterk en een echt manusje van alles? Houd je van cultuur en festivals? Dan is het voorzitterschap van het Amsterdams Studenten Festival (ASF) echt iets voor jou!

Als voorzitter van het ASF ben je het wakend oog van een grote organisatie en zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. Je maakt de agenda’s voor vergaderingen en je moet deze ook leiden. Daarnaast ben je op alle vlakken van het organiseren van het festival belangrijk. De voorzitter werkt gedurende de organisatieperiode ook als PR-medewerker. Dit houdt in dat je ervoor zorgt dat alle externe relaties van het ASF goed onderhouden worden en dat je zoveel mogelijk kansen aangrijpt om het ASF promotioneel op de kaart te zetten. Ook het contact met CREA is daarbij van groot belang. Daarnaast weet je als voorzitter precies wat er speelt binnen het bestuur en heb je een goed overzicht van alle werkzaamheden.

Lijkt dit je wat?

Stuur dan uiterlijk 15 mei je CV en motivatie naar info@amsterdamsstudentenfestival.nl en wie weet nodigen we je uit voor een sollicitatie.

Vacature penningmeester 2015/2016

Ben je klaar voor een taak met verantwoordelijkheid? Heb je altijd al willen weten hoe de financiële kant van een festival eruit ziet en wil je meer ervaring opdoen in het werven van sponsoren? Solliciteer dan nu voor het penningmeesterschap van het Amsterdams Studenten Festival (ASF). Als penningmeester heb je de grote verantwoordelijke taak om de financiën van het ASF goed bij te houden. Daarnaast ga je op zoek naar fondsen en sponsoren die het ASF financieel willen steunen. Je let er op dat de andere leden van het bestuur binnen de begroting blijven en zorg je dat de boekhouding goed op orde is. Ook de kaartverkoop mag niet ontbreken in het takenpakket van de penningmeester. Kortom: veel leuke en leerzame taken en veel verantwoordelijkheid.

Lijkt dit je wat?

Stuur dan uiterlijk 15 mei je CV en motivatie naar penningmeester@amsterdamsstudentenfestival.nl en wie weet nodigen we je uit voor een sollicitatie.

Vacature promotiecoördinator 2015-2016

Ben jij creatief, origineel en goed in schrijven? Wil jij verantwoordelijk zijn voor de huisstijl van een cultureel festival? Lijkt het je leuk om het Amsterdams Studenten Festival naamsbekendheid te geven bij het grote publiek? Dan is de taak van promotiecoördinator van het Amsterdams Studenten Festival je op het lijf geschreven!

Als promotiecoördinator ben je verantwoordelijk voor de publicaties, promotie en designs van het festival. Je ontwerpt (eventueel samen met een vormgever) de posters en flyers voor het festival, waarbij je goed moet nadenken over wat je met je beelden wilt bereiken en uitstralen. Daarnaast is het belangrijk om de social media en website goed up to date te houden, promotionele acties te organiseren en nieuwsbrieven te schrijven.  Het is jouw verantwoordelijkheid zowel de deelnemers voor de line-up als het publiek voor het festival te werven, dus zonder jou geen festival!

Spreekt dit je aan? Stuur dan uiterlijk 15 mei je CV en motivatie naar promotie@amsterdamsstudentenfestival.nl.

Vacature Festivalcoördinatoren (2x) 2015-2016

Als festivalcoördinator ben je met z’n tweeën verantwoordelijk voor alles wat er op het festival te zien en te doen is. Je hebt de belangrijke taak om de programmering van het festival te bedenken en te regelen. De line-up bestaat uit optredens van deelnemers en gastoptredens. Je gaat zelf opzoek naar enthousiaste studenten met talent en kunt audities houden voor de uiteindelijke selectie. Ook ga je op zoek naar doorgebroken talent om de avond mee af te wisselen. Hiernaast ben je als festivalcoördinator bezig met de aankleding en activiteiten die te doen zijn op het festival. Hierbij kun je denken aan spellen, dj’s en leuke eettentjes. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het vinden van geschikte presentatoren om de avonden aan elkaar te praten en toffe prijzen die de winnaars verder kunnen helpen in hun culturele carrière.

De twee festivalcoördinatoren werken nauw samen maar kunnen ervoor kiezen om hun taken onderling te verdelen. Daarnaast kunnen zij in de loop van het jaar zelf een commissie aannemen die zij coördineren in het invullen van het festivalprogramma.

Ben jij creatief en enthousiast, kun je goed samenwerken én ben je gemotiveerd om je een jaar lang in te zetten voor het organiseren van het leukste culturele festival van Amsterdam? Stuur dan uiterlijk 15 mei je CV en motivatie naar programmering@amsterdamsstudentenfestival.nl.