De festivals van het ASF vinden plaats in het nieuwe CREA-gebouw op Roeterseiland. Weggestopt tussen de UvA gebouwen is deze oude diamantslijperij the place to be voor mensen die van kunst, cultuur en gezelligheid houden.


Grotere kaart weergeven

Adres

Amsterdams Studenten Festival
Nieuwe Achtergracht 170
1018 WV Amsterdam
020-5251424
info@amsterdamsstudentenfestival.nl

Maar hoe kom ik daar dan?

Tsja, CREA is een toplocatie, maar helaas wat lastig te vinden. Maar geen paniek! Wij hebben het allemaal duidelijk voor je opgeschreven, zodat je het ASF niet kunt missen. CREA is te bereiken via de Sarphatistraat of de Plantage Muidergracht.

Fiets
Fiets naar de Sarphatistraat en ga het autovrije straatje in naast de Albert Heijn. Loop om de groene schutting heen richting de gracht en ga naar links. Je bent er!

Tram en metro

1. Tram 10 stopt in de Korte ‘s Gravesandestraat. Loop vanaf daar naar de Sarphatistraat, richting de Albert Heijn. Vlak daarvoor vind je aan je rechterhand een autovrij straatje. Zie verder 3.
2. Met tram 7 of metro 51 en 53 stap je uit op halte Weesperplein. Loop de Sarphatistraat in oostelijke richting. Kruis de Roeterstraat en loop door tot net voorbij de Albert Heijn. Kort daarna vind je aan je linkerhand een autovrij straatje. Zie verder 3.
3. Ga het autovrije straatje in, loop vervolgens om de groene schutting heen richting de gracht, dan weer linksaf. Hiephoi, je hebt ons gevonden!

Auto

CREA ligt op een autovrij terrein. De beschikbare parkeerruimte in de buurt van CREA is beperkt, zeker ‘s avonds. De beste kansen heb je in de omgeving van de Plantage Muidergracht. Vanaf de Plantage Muidergracht is CREA middels twee voetgangersbruggetjes goed bereikbaar. Laat het ASF beginnen!