Impressie ASF 2014

Het bestuur is al druk bezig met de voorbereidingen van het ASF van 2015 maar laten we nog even terug gaan naar 17 en 18 april 2014.

Er waren fantastische optredens van studenten en er zijn veel leuke prijzen uitgedeeld door de jury. In de categorieën Klein-, Groot en Podium Kunst waren er verschillende prijzen te verdelen en ook was er een juryprijs en publieksprijs. In de categorie Beeldend werd alleen  een juryprijs uitgereikt. Hier kun je alle winnaars en prijzen vinden van 2014!

Hiernaast waren er ook gastoptredens van Maaike Ouboter, Ape Not Mice, Mozes and the Firstborn, Martijn de Koning en Tex de Wit van de Comedy Train, Good Meat, Rich Aucoin en Malawi. De gehele line-up van het festival vind je onder deze links: donderdag  en vrijdag .

Maar er waren naast alle optredens ook nog talloze randactiviteiten. Laten we vooral de ballenbak, photobooth, de sjoelbak en het eindfeest niet vergeten! Gelukkig hebben we de foto’s nog! Hier vind je een selectie van de hoogtepunten en op de Facebookpagina kan je alle foto’s nog eens terugkijken.